SISUSTUSSUUNNITTELU

KODIN SUUNNITTELU

Kotiin tehtävät sisustussuunnitelmat voivat olla laajoja ja kokonaisvaltaisia sisustus- tai remonttisuunnitelmia. Idea uuteen ilmeeseen voi löytyä myös pienemmillä suunnittelu vaihtoehdoilla. Sisustusvinkit kotonasi tai sisustusneuvot myymälässä sopivat mainiosti varmistukseksi omille sisustussuunnitteluvalinnoille tai yksittäisten tunnelman luojien etsimiseen yhdessä. 

Kodin sisustussuunnittelu

Sisustusneuvot myymälässä 40€

Poikkea tai varaa aika niin jutellaan sinua askarruttavista sisustusasioista. Puolen tunnin sisustusneuvonnan aikana voit kirjata asioita ylös ja kenties luonnostelemme yhdessä esimerkiksi huonekalujen sijoittelua. Halutessasi voimme jatkaa tästä kokonaisvaltaisempaan suunnitteluun.

Sisustussuunnittelijan kotikäynti 330€

Kerro toiveita sähköpostilla ja laita mukaan jokunen valokuva, niin osaamme varautua sopivilla mallimateriaaleilla, kuten värikartoilla, tapettikirjoilla, laatta- ja lattiamalleilla. Käynnillä saat vinkkejä ja neuvoja, jotka kirjataan paikanpäällä.

Värillä on väliä;
Värivinkit kotonasi 190€

Värillä on väliä vinkit kotonasi sopii mainioisti silloin, kun toivot apua maalisävyn valintaan. Käynnillä saat tietoa värien käytöstä ja vaikutuksesta tilassa. Lopuksi saat valittujen maalisävyjen koodit ja mallipalat.

 

Uusimmat tapetit kotiisi;
Kotikäynti 250€

Uusimmat trendit kotiisi! Tuomme näytille yksilöllisiä ja persoonallisia tapettivaihtoehtoja, kuitenkaan unohtamatta hillittyjä, klassisia ja eri tyyleihin sopivia kuoseja. Kotisi kertoo tyylin. Anna meidän tehdä valinta puolestasi ja tee vaikutus uudella tapetilla!

Sisustussuunnittelijan kanssa kaupassa 180€

Uusimpana sisustajan toivomuslistalle on tullut sisustussuunnittelijan kanssa kaupassa -palvelu. Tässä palvelussa tapaamme sisustusalan myymälässä ja teemme siellä yhdessä kanssasi sisustusvalintoja. Tämä palvelu sopii mainioisti esimerkiksi omakotitalorakentajalle, joka toivoo uusia ideoita tai tukea ajatuksilleen esimerkiksi pesuhuoneen laattavalinnoissa.

Kylpyhuoneen ja saunatilan suunnittelu alk. 900€

Ihania uusia pintoja, laattavalikoimaa parhaimmillaaan. Mökkisaunan vai spaan tunnelmaa? Runsasta vai skandinaavisen minimalistista? Ollaan rohkeita ja tuodaan oma tyyli esille tai uskalletaan antaa uudelle  mahdollisuus.